Vision TC Bicknese

Motivation package

Geïnspireerd geraakt? Nu nog doen! Wat houdt u eigenlijk tegen? U bent zelf de belangrijkste schakel!

Wij helpen u de stap naar motiverend leiderschap te maken, zodat:
  • De output groter/beter wordt;
  • Het leuker wordt en u meer eer heeft van uw werk;
  • Uw medewerkers met meer en betere ideeën komen;
  • Langer blijven (lager verloop);
  • En meer tevreden zijn.
Het Motivation Package, bestaat uit 2 keer een trainingssessie van 1 dagdeel (eerste keer met lunch) en 3 coaching sessies van 3 uur in een professionele coaching omgeving bij u in de buurt (inclusief telefonische en e-mailsupport tussendoor). U kunt het Motivation Package als Open traject of als In company traject afnemen.

Trainingsdagdeel 1 (4 uur, groep)

Aan de hand van workshops, praktijkvoorbeelden en oefeningen beoordeelt u uzelf op een aantal criteria die gelden voor motiverend leidinggeven. Hierdoor wordt u zich bewust van uw verbeterpotentieel. Op basis hiervan bepaalt u op welke criteria u verbeteringen wilt aanbrengen. U benoemt concrete doelen die als leidraad dienen voor de rest van het traject.

Implementatie en borging: 3 individuele coaching sessies incl. telefoon- en e-mail support

Tijdens de sessies worden de doelen gespecificeerd en de onderliggende dynamiek besproken. Belemmerende overtuigingen worden inzichtelijk gemaakt en getoetst. De drempels uit de praktijk worden behandeld en zo mogelijk opgeruimd.

Trainingsdagdeel 2 (2,5 uur, groep)

Na 2 coaching sessies komt u weer bij elkaar. Aan de hand van een aantal oefeningen bespreekt u uw ervaringen en voortgang. U geeft elkaar feedback. Bovendien presenteert elk van u een concrete uitdaging die hij in de praktijk is tegengekomen. Op deze manier houdt u koers op uw eigen voortgang en leert u van uw collega’s.
Als u zich voor 15 mei aanmeldt ontvangt u een korting (open training) van € 250,=, op het Motivation Package waardoor u slechts € 2.295,= betaalt incl. lunch en locatie!!
Gewoon doen!

Bel of mail:
Frank info@visiontc.nl, 06-22229809
Robert robert@bicknese.com, 06-22970870
Deel 1: Juni. Deel 2: September, data en locatie in onderling overleg NTB
Het Motivation Package is ook als In-company traject beschikbaar!