References

Frank is een plezierige, scherpe en professionele coach. Na een ontspannen intake weet hij een persoonlijke route uit te stippelen die op basis van een bewezen techniek leidt richting een blijvende aanpassing / verbetering van individuen, groepen en afdelingen. Het regelmatige spiegelen aan oorspronkelijke doelen en het consequent reflecteren, vormen samen een proces dat als plezierig prikkelend kan worden omschreven. Duidelijke aandachtpunten en tussentijdse evaluatie staan centraal en sessies verlopen leuk, inspirerend en brengen nieuwe inzichten. Ik ben er gewoon beter van geworden en kan Frank en zijn aanpak dan ook zonder aarzeling aanbevelen.

Frank A.M. Jansen

Frank traint al een aantal jaren de commerciële mensen in mijn organisatie. Hij is zowel in staat om beginnende verkopers structuur en techniek te bieden als ervaren verkopers fijn te slijpen binnen hun specifieke competenties. Frank verliest noot het doel uit het oog en zijn gedrevenheid is van topsportniveau. Hij speelt in op onze specifieke behoeftes en blijft vragen stellen. Vragen die leiden naar verbetering door gerichte training.

Jeroen Erkamp

We"ve asked Frank to bring our salesteam to the next level which he did in a very professional, nice and motivating way. Frank is very strong in recognizing specific skills of people and in combination with his knowledge and experience of sales & marketing he understands how to translate that into training material that does matter. Due to the fact he also understands how to train a group of different personalities he is able to keep everyone focussed without any hesitation.

Marc Niele, Operationeel Directeur FireSense & SecuSense