Training

Vision TC weet dat het wezenlijke succes van een organisatie schuilt in het persoonlijke succes van mensen. Iedere verandering en gewenste groei van mensen vraagt om een specifieke aanpak en wordt afgestemd op uw organisatie en het individu. Onze uiterst succesvolle en in de praktijk bewezen trainingsmethodieken dagen u en uw medewerkers uit om het beste uit uzelf te halen.

Werkwijze

Wij kijken gezamenlijk kritisch naar de huidige invulling, gedrag, doelen en cultuur. Aan de hand van intakes met de deelnemers bepalen wij het juiste training format, dat de deelnemers daadwerkelijk helpt om hun en uw ambities om te zetten naar resultaat.
Onze trainingen zijn helder, uitdagend, grensverleggend en gebaseerd op learning by doing, door het aanreiken van nieuwe inzichten, een heldere werkbare structuur en vaardigheden met praktische tools die optimaal beklijven in de praktijk. Een ijzersterke methodiek die volledig afgestemd is op uw praktijk!

Onze aandachtsgebieden

Sales

Leiderschap

Communicatie

Transfer naar de praktijk

Als ervarings- en opleidingskundige weten wij dat beleving - het laten zien en ervaren de daadwerkelijke transfer van het geleerde naar de praktijk - verzorgt. Echter gaan wij verder. Met leerpunten en focuspunten in de praktijk maken wij een persoonlijk stappenplan en ondersteuning voor de meest optimale beklijving naar de praktijk en een optimaal training rendement.