“We worden ons steeds bewuster van het feit dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Veel mensen worden zich bewust van de lichamelijke invloed van stress en de manier waarop dat onze gezondheid beïnvloedt en hoe ons lijf met emoties omgaat. 

Een compleet nieuwe manier van kijken, waarbij we eindelijk ontdekken hoe belangrijk ons lijf is voor ons welzijn. “Het lichaam is leidend. Zit je lekker in je lijf, dan zit je lekker in je hoofd.”

“Mannen leren dat ze niet ‘zwak’ mogen zijn, vrouwen moeten ‘perfectie’ nastreven. Maar het lichaam is af en toe moe en niet perfect.”  

Het lijf liegt niet!

Dat hebben we de afgelopen jaar met alle (Corona) veranderingen mogen ervaren. Alles wat we meemaken, slaan we op in ons lichaam. We hebben buikpijn van de stress, burn-out klachten door druk, ervaren eenzaamheid en angst, zijn somber en lusteloos. Met onze eigen gedachten kunnen we onszelf dingen wijs maken, maar je lijf liegt nooit. De fysieke reactie is er, of je het nu wilt of niet.” 

Door middel van coaching helpen we deze psychotherapeutische problematieken op te lossen. Dat begint door te beseffen dat 

“Het lichaam leidend is”

“Zit je lekker in je lijf, dan zit lekker in je hoofd.”

“Zit je lekker in je hoofd, dan zit je lekker in je vel.”

We vergeten soms dat het leven draait om levenslust, plezier, groei, energie en passie. 

“Wie ben ik, wie wil ik zijn”?
“Gelukkig en Tevreden zijn met mijzelf”

Wil jij deze elementen weer terugvinden en antwoorden op hoe jouw geest en lichaam beter kan omgaan met stress, druk, somberheid, mentale weerbaarheid, frustratie, druk, angstenz.

Wil jij ook “in the lead” zijn? 

Ga er dan echt mee aan de slag en stuur dan vrijblijvend een email naar f.schilders@visiontc.nl of bel 06-22229809 voor een afspraak!

#Coaching #Training #Plezier #Groei #Ontwikkeling #Energie #Stress #Lusteloos #Burn-out