• Zorg jij voor een goede balans van lichaam en geest?
  • Heb jij druk, stress, angsten of ben je lusteloos of somber en wil jij ervan af?

    “Gelukkig worden we ons steeds bewuster van het feit dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. De invloed van stress en de manier waarop dat onze gezondheid beïnvloedt en hoe ons lijf met die emoties omgaat. 

Eindelijk ontdekken hoe belangrijk ons lijf is voor ons welzijn. “Het lichaam is leidend. Zit je lekker in je lijf, dan zit je lekker in je hoofd.” Het lijf liegt niet!

Dat hebben we de afgelopen jaar met alle (Corona) veranderingen mogen ervaren. Alles wat we meemaken, slaan we op in ons lichaam. We hebben buikpijn van de stress, burn-out klachten door druk, ervaren eenzaamheid en angst, zijn somber en lusteloos.  Met onze eigen gedachten kunnen we onszelf dingen wijs maken, maar je lijf liegt nooit. De fysieke reactie is er, of je het nu wilt of niet.” 

Wil jij weer die levenslust, dat plezier, de persoonlijke groei, die energie en passie terug. 

Door middel van professionele persoonlijke coaching helpen we jou om deze psychotherapeutische problematieken op te lossen. Dat begint door te beseffen dat: 

“Het lichaam leidend is”.

“Zit je lekker in je lijf, dan zit lekker in je hoofd.”

“Zit je lekker in je hoofd, dan zit je lekker in je vel.”

We vergeten soms waar het leven draait!!

“Wil jij gelukkig en tevreden zijn met jezelf”

Wil jij die elementen weer terugvinden en antwoorden op hoe jouw geest en lichaam beter kan omgaan met stress, druk, somberheid, mentale weerbaarheid, frustratie, druk, angst, enz.

Wil jij ook “in the lead” zijn?

Ga er dan echt mee aan de slag en stuur vrijblijvend een email naar f.schilders@visiontc.nl of bel 06-22229809 voor een afspraak te Waalwijk!

#Coaching #Training #Plezier #Groei #Ontwikkeling #Energie #Stress #Lusteloos #Burn-out