Is “NU” het juiste moment om jezelf te ontwikkelen als Leidinggevende? Stel jezelf dan eens de volgende vragen:

– Hoe verhoud ik mij, t.o.v. wat juist nu in deze Corona tijd wordt gevraagd van mij?
– Welke vaardigheden en talenten worden nu van mij gevraagd, als medewerkers vanuit huis werken, er minder of juist een andere contactvorm is, je meer vertrouwen moet hebben en minder controle hebt op de invulling en voortgang?
– Vindt jij je jouw rol nog wel echt leuk, heb je dat succes wat jij voor ogen had?

Wil jij exact weten welke drijfveren, talenten en competenties juist NU nodig zijn en exact inzicht wil hebben waar met name jouw talenten liggen?

Maak dan een vrijblijvende afspraak, zodat wij jou kunnen helpen met;
– Het vergroten van het zelfinzicht, waar zitten m.n. mijn talenten, waar sta ik nu als leidinggevende, waar wil ik naar toe en hoe kom ik daar!
– Het realiseren van een persoonlijke blauwdruk, d.m.v. een heldere TMA Talenten Rapportage waar jouw persoonlijk talenten en competenties liggen, maar ook waar de eenvoudige ontwikkeling zitten en waar de nog ontbrekende talenten zitten!
– Een duidelijk advies t.a.v. groei en ondersteuning, waar jouw versterkende en ondersteunende talenten zitten!

Want als je “NU” doet wat je deed, dan krijg je….

Interesse? Stuur een email of bel voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie: info@visiontc.nl
+31 6 22 22 98 09.