Gelukkig zien steeds meer particulieren en zakelijke klanten de voordelen in, om te werken aan een betere versie van zichzelf met een Coach. Omdat men vindt dat het anders mag/moet, omdat men …..er klaar mee is en omdat ze zelf niet goed weten hoe dit aan te pakken! Deze week weer 2 coachtrajecten naar volle tevredenheid afgerond en 2 nieuwe opgestart. V.B.:

  • Een cliënt ervaarde steeds vaker eigenschappen en gedrag waar deze niet gelukkig van werd en deze niet kreeg veranderd. Ondanks de verdediging en de vele excuses voor het gedrag, hebben we de cliënt op het juiste spoor kunnen zetten aan de hand van een duidelijke routekaart.
    Wat zowel privé als zakelijk als een grote opluchting werd ervaren, rust bracht en zich nu ook zichtbaar anders gedraagt en voelt!
  • Een andere cliënt was onzeker, zat slecht in haar vel en was niet gelukkig met zichzelf. Zo wilde en kon het niet verder, maar hoe?
    Zoals mijn cliënt zelf na afloop beantwoorde, heeft deze door het veilige gevoel en de geruststelling dat het goed kwam, in een korte tijd veel geleerd over zichzelf. Ook was mijn cliënt verrast over de manier van kijken naar zichzelf en de handvatten die daarbij werden uitgereikt om uit die valkuilen te stappen en te blijven.
    Ik zit weer goed in mijn vel en wanneer ik in de spiegel kijk zie ik een persoon die geniet van het leven en tevreden is met zichzelf.

“Wil jij ook werken aan een betere versie van jezelf”, heb je vragen of wil je een vrijblijvende afspraak maken.

 06-2222 9809
📥 info@visiontc.nl
🖥 Benieuwd naar de nieuwe website? Bekijk dan via de volgende link: (https://visiontc.nl)

#visiontc #waalwijk #training #Nobtra #coaching #Nobco #talentontwikkeling #verandering #persoonlijke groei #assertiviteit #stress #burn-out #rendement #persoonlijk #zakelijk #leiderschap #sales #communicatie