Wauw: Ik groei en ontwikkel! (Over de kracht van reflectie en intervisie)

Groeien en ontwikkelen zijn werkwoorden. Letterlijk! Je moet eraan werken om te groeien in je vak, in je prestaties en in je ontwikkeling. Ook ik als trainer/coach wil voortdurend blijven groeien en ontwikkelen. Want ik ben een professional en wil altijd scherp zijn. Practice what you preach!

Dus eens in de 6 weken ontmoet ik 5 collega’s voor een intervisie sessie. We wisselen ervaringen uit, bespreken en testen formats, oefenen nieuwe methodieken en werkvormen en krijgen feedback op elkaars handelen.

Waarom ik dit deel? Omdat groeien en ontwikkelen niet vanzelf gaat. Maar het resultaat is altijd kicken. Je leert, je ziet, je wordt beter. En dat geeft je een enorme boost.

Dat gun ik iedereen.

Ook nieuwsgierig hoe dat zit over groeien en beter worden en energie krijgen?