Gisteren mocht ik als trainer/coach weer werken met de ambitieuze organisatie Uptime Partners en hun medewerkers. Een reis die we gezamenlijk een half jaar geleden zijn gestart om op de korte termijn het team verder te laten doorgroeien.

Een reis die inzage heeft gegeven waar de individuele – en team talenten (TMA) zitten, hoe ze hun talenten optimaal kunnen inzetten en hoe deze te versterken!

Waarin we hebben gediscussieerd over de taken en verantwoordelijkheden. Om Uptime Partners toekomst bestendig te maken hebben wij aan de hand van de SWOT – analyse de individuele – en groepsdoelen hebben bepaald.

Gisteren hebben we de puntjes op de “i“ gezet, met strategieën en acties en hebben we de eerste stappen van het commerciële proces en de – slagkracht vormgegeven en versterkt!

Vision TC ontwikkeld hiervoor het programma en begeleid het proces met training en individuele coaching en samen bepalen we de stappen van urgentie, om de gewenste duurzame ontwikkeling en groei te realiseren.

Een mooie reis die we tot nu toe hebben gemaakt! Ik ben super trots op mijn reisgenoten en weet zeker dat de doelen binnen handbereik zijn!

Wil jij ook de “ambitie reis” waar maken en jouw team en organisatie laten ontwikkelen en groeien!

Maak vrijblijvende een afspraak.

info@visiontc.nl

06-2222 9809