Masterclass 23 maart-2023, via deze link: AANMELDEN

Vitale medewerkers zijn een must voor een succesvolle organisatie. Ze zijn productiever, energieker en gaan beter om met stress. Daarnaast ervaren ze meer werkgeluk en betrokkenheid bij de organisatie waar ze werken. Het belang om te investeren in vitale medewerkers is dus evident. Maar wiens verantwoordelijkheid is dit eigenlijk? Van de medewerker zelf? Van HR? Of van de leidinggevende?

In deze interactieve masterclass nemen Frank Schilders en Saskia Kock je op energieke, prikkelende en bevlogen wijze mee in jouw rol bij het inrichten en stimuleren van een vitale organisatie en het daarbij horende vitaal gedrag.

Voor wie        : HR Professionals, leidinggevenden en overige belangstellenden, die het belang van vitale medewerkers onderstrepen en die benieuwd zijn hoe vitaal gedrag te    implementeren en te versterken.

Wanneer        : Donderdag 23 maart 2023 

Locatie           : Golfbaan De Kroonprins, Merwedekade 8, Vianen

Programma   : 07.30 – 07.45  Ontvangst deelnemers

                          07.45 – 08.30  Ontbijt (volgens speciaal ontwikkeld Foodconcept )

                          08.30 – 10.30  Masterclass Vitaal Leiderschap

                          10.30 – 11.30  Mogelijkheid tot netwerken en napraten.

Investering    : € 100,-, waarbij je gratis één introducée mag meenemen.

                                – inclusief een gratis vitaliteitsscan per deelnemer.

AANMELDEN