VisionTC is weten waar naar je toe wil, weten wat goed gaat en weten wat beter kan.

Vision Training & Coaching is al ruim 20 jaar de persoonlijke, praktische integrale, energieke en oplossingsgerichte ondersteuner in groei en ontwikkeling door persoonlijk maatwerk. VisionTC heeft zich als doel gesteld om U, het team, het individu het beste uit zichzelf te halen, te zorgen voor nieuwe inzichten, in beweging te laten komen, het laten zien en het duurzaam laten ervaren/beklijven in de praktijk. Klanten omschrijven Vision TC als energiek, aanstekelijk, persoonlijk, verbindend en grensverleggend.

Vision TC weet dat het wezenlijke succes van de organisatie schuilt in het persoonlijke succes van mensen. Iedere ontwikkeling en gewenste groei van mensen vraagt om een specifieke aanpak en wordt afgestemd op de organisatie, doelen en/of het individu. Onze drive en in de praktijk bewezen uiterst succesvolle methodieken dagen u en uw medewerkers uit, om het beste uit zichzelf te halen.

Wij werken samen met u aan de persoonlijke ontwikkeling en groei.

Vision Training en Coaching kenmerkt zich door een persoonlijke heldere, concrete aanpak, die volledig afgestemd is op uw wens, probleem of uitdaging. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van ontwikkelingsvraagstukken, veranderingsprocessen, rendementsgroei, grensverlegging en gedragsverandering, kunnen wij U en uw organisatie als geen ander ondersteunen met nieuwe inzichten, kwaliteit, energie en een resultaatgerichte aanpak door middel van training, coaching en advies.
Tezamen met 6 zelfstandige professionele trainer-coaches zorgen wij door middel van o.a. intervisies voor voortdurende kwaliteit, continuïteit en passende oplossingen op  ons vakgebied.

image001

Transfer naar de praktijk

Als ervaring – en opleidingskundige, met een docent (top) sport en psychologische achtergrond, weten wij dat beleving, het laten zien en ervaren, spiegelen en modelleren de daadwerkelijke transfer van het geleerde naar de praktijk verzorgd en borgt. Echter gaan wij verder; met leerpunten, een persoonlijk werkboek, focuspunten voor in de praktijk, heldere doelen, een concreet persoonlijk stappenplan, telefonische intervisie en coaching ondersteuning, welke zorgen voor de meest optimale beklijving naar de praktijk en een optimaal rendement.

Werkwijze Vision

Aan de hand van een gedegen analyse en intakegesprekken, maken we een concreet plan van aanpak. Gezamenlijk worden de uitdagende leerdoelen vormgegeven en verwerkt in uitdagende en interactieve sessies, afgestemd op de praktijk. Wij kijken hierbij naar het aanwezige talent, hoe deze talenten optimaal in te zetten en welke talenten verder ontwikkelt mogen worden aan de hand van een uitgebreide en professionele Talenten analyse!

Bekijk onze diensten

Vision Training

Op maat afgestemde, pragmatische, interactieve trainingen van VisionTC

Vision Coaching

Een krachtig instrument om de persoonlijke effectiviteit van zowel het individu als het team te versterken

Wij gebruiken het Talent Management Systeem op basis van positieve psychologie, voor het in kaart brengen van de persoonlijke drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden, maar ook voor werving, selectie, 360 ° feedback, teamanalyse, competentie analyse en loopbaanadvies. Zowel voor individuen als teams.

“Een doel zonder een plan is alleen maar een wens”