Persoonlijk

Zakelijk of particulier, 1 op 1 gericht op jouw doel!

Er zijn wel eens momenten in het leven dat je zakelijk of privé vastloopt. Niet weet hoe nu verder! Niet lekker in je vel zit! Niet lukt om te veranderen! Door wat voor oorzaak dan ook! Dan is het uiterst effectief om een personal coach in te schakelen. Iemand die geheel onafhankelijk en zonder oordeel met jou gaat kijken hoe jij je verder kan ontwikkelen, weer terug in je kracht zet en nieuwe doelen gaat realiseren.

Waarom persoonlijke coaching?

Deze 1 op 1 coaching vorm is erop gericht om jouw persoonlijke doelen, op een effectieve, intensieve en vertrouwde manier te realiseren. Wanneer jij zakelijk of privé hulp nodig hebt om die moeilijke vraagstukken of persoonlijke dilemma’s op te lossen, om vooruit te komen en op zoek bent naar handvatten om die gewenste stappen voorwaarts te kunnen maken. 

“De acties van vandaag zijn de resultaten van morgen” Het heeft alleen een begin nodig!

Voor diegene die zijn dromen wil verwezenlijken, verandering en persoonlijk groei wil realiseren? Herken je onderstaande voorbeelden, stel niet uit, maar maak een begin!

– Ik heb het gevoel dat ik niet gezien of gehoord wordt?
– Ik loop voortdurend op mijn tenen?
– Ik voel druk en stress, dat beperkt of verlamt mij?
– Hoe groei en ontwikkel ik mij als professional naar de volgende stap?
– Ik voel mij lusteloos, vermoeid en zit niet lekker in mijn vel?
– Ik ben onvoldoende assertief?
– Ik heb onvoldoende de regie over mijn leven?

“Iedere verandering heeft namelijk een begin nodig”

Personal coaching is gericht op;
– Het ontwikkelen van jouw talenten en competenties.
– Meer uit jezelf te halen
– Realiseren van een betere balans tussen werk en vrije tijd
– Verbeteren van je zelfvertrouwen
– Verbeteren van de kwaliteit van leven
– Verbeteren van jouw fysieke en mentale gezondheid
– Het realiseren van jouw wensen, dromen en levensdoelen
– Het verbeteren van jouw persoonlijke en/of zakelijke vaardigheden

Het helpt jou om (terug) in je kracht te gaan staan, zodat jouw persoonlijke doelen en dromen worden gerealiseerd en jij je talenten optimaal inzet en niet denkt en acteert in onmogelijkheden, maar mogelijkheden. Laat mij jouw helpen om (terug) in je kracht te gaan staan en laten we samen een begin maken?

Elk coachtraject is maatwerk! Op basis van een persoonlijk gesprek, waarin we naast kennismaking ook gezamenlijk bepalen wat jouw coach- hulpvraag is. Afhankelijk van de coachvraag bekijken we hoeveel coachsessies er nodig zijn en of er eventueel nog andere analyse instrumenten ingezet dienen te worden. Zoals een Talenten- competentie analyse, Assessment, 360° feedback.

Op basis van de coachvraag zullen:
– Concrete doelen worden opgesteld
– Reality check; zelfbeeld huidige situatie
– Options en Will; route, acties en mogelijkheden naar wat op moet leveren
– Wat vertaald wordt in een concreet actieplan en – resultaten

Gekoppeld aan een persoonlijk werkboek, opdrachten, telefonische intervisies, reflectie maken we effectief stappen van de huidige situatie naar de gewenste situatie? Indien van toepassing worden de doelen afgestemd en geëvalueerd met de leidinggevende of opdrachtgever?

Voor particulieren rekenen wij een speciaal tarief voor persoonlijke coaching en zijn er verschillende mogelijkheden om (een deel van) de investering vergoed te krijgen.

Interesse?

Wil jij ook een begin aan jouw verandering maken en meer uit jezelf halen, lekker in je vel zitten en jouw lang uitgestelde wensen en dromen realiseren? Maak een begin door te bellen of te mailen voor verdere informatie of een vrijblijvende afspraak.

Over Vision TC

Vision TC is gespecialiseerd in groei en ontwikkeling van het individu en het team, persoonlijke effectiviteit en gedragsverandering, voor commerciële -, leiderschap – en communicatieve processen. Met ruim 20 jaar ervaringkennis, opleidingskunde en een psychologische achtergrond als Trainer-Coach, weten wij als geen ander wat ontwikkeling en persoonlijke groei inhoudt.