Sales training

Ontwikkel en realiseer jouw commerciële dromen

Dit vraagt om een juiste attitude en juiste vaardigheden in deze supersnel veranderende wereld! VisionTC helpt jou en jouw salesteam om dit te realiseren, met een resultaatgerichte aanpak. Het draait kort gezegd niet om wat je verkoopt, maar om… verkopen! Stop met ‘je ding goed doen’, maar start met ‘je ding goed verkopen’.

Veel beschrijven alleen wat het product is en roepen hoe goed het is, maar raken de emotiecomponent niet. Of beschrijven alleen de productkenmerken in plaats van de echte voordelen voor de klant. Onthoud: mensen willen geen hamer of spijker, maar iets aan de muur hebben hangen. Ben oplossingsgericht en ontzorg. Niet eenvoudig, maar wij kunnen je daarbij helpen.

Dat vraagt om de juiste salesvaardigheden zoals lef, incasseringsvermogen en inlevingsvermogen. Maar het gaat ook om enthousiasme, overtuiging en het creëren van urgentie? Zoek de waarde en verkoop de waarde. Maar ook om een werkbare en succesvolle structuur, juiste gedrag en vaardigheden, gekoppeld aan een visie en plan. Het opstellen van doelen, deeldoelen, strategie, dashboard en acties, daar begint het mee!

Vertrouwen               
Informatie fase         
Samenvatten                        
Inhoudelijk  
Overtuigen                
Nazorg           

Aandachtspunten Vision sales training

Basis sales vaardigheden

Verkoop binnendienst

Meesterlijk onderhandelen

Beurs resultaat

Klantgericht verkopen

Accountmanagement

Controle Sales Proces

Sales Psychologie

 • – Je leert hoe in je in deze tijd optimaal kan aansluiten bij jouw klanten, zowel online, telefonisch als face to face.
 • – Het kunnen toepassen van oplossingsgerichte verkooptechnieken, die aansluiten bij wat jouw echt klanten willen en deze uiteindelijk ontzorgen.
 • – Hoe je relaties en leads, social selling, acquisitie optimaal realiseert. Telefonisch, maar ook d.m.v. de digitale platforms, zoals; LinkedIn, Facebook, Instagram, enz.
 • – Het leren toepassen van een bewezen werkzame Salesstructuur, die jou en jouw klanten houvast geeft gedurende het salesproces.
 • – Psychologisch verkopen, door optimaal aan te sluiten en vertrouwen te realiseren, maar ook om de klant optimaal te overtuigen en eerder een beslissing te laten nemen, zonder dat het weerstand oproept.
 • – Leer hoe jij de juiste informatie boven water haalt en weet welke behoefte en wensen de klant heeft en dit om weet te zetten naar de echte waarde die de klant zoekt.
 • – Op de juiste manier de waarde en voordelen weet te benoemen waardoor je de klant 100% weet te overtuigen en makkelijker laat beslissen.
 • – Je durft te vragen om de opdracht, door middel van het toepassen van de juiste afsluittechnieken.
 • – Je leert toepassen van de juiste gesprekstechnieken en juiste communicatievaardigheden.
 • – Inzicht en bewustwording van je eigen gedrag als verkoper. Hoe jij overkomt op anderen, wat voor een groot deel jouw succes als sales bepaalt.
 • – Ontwikkelen en opzetten van een gericht Sales visie/plan.
 • – Hoe manage ik nou de wederzijdse verwachtingen en leer ik omgaan met weerstanden en klachten.
 • – Voor het sales team zorgen we voor een sterkere groepscohesie en geven we inzicht hoe we elkaars kwaliteiten beter kunnen benutten.
 •  

 • Zorg je voor duurzame relaties, betere cross-selling en bouw je een groot netwerk, om je commerciele dromen te realiseren.

 • Wil jij dit ook realiseren? Wil jij jouw talenten op de juiste manier leren in te zetten, wil jij persoonlijk door groeien en jezelf ontwikkelen? Wil jij ook succesvol klantcontact, beter aansluiten, meer resultaat en succes in jouw verkopen? Wij hebben de oplossingen! Laat mij uw organisatie en jou helpen om het beste bij jou organisatie en je team en jezelf naar boven te halen, zodat je meer grip hebt op het verkoopproces en je resultaten! Aan de hand van een vrijblijvend (intake) gesprek analyseren we exact jouw wensen en uitdagingen en maken we een concreet en op maat afgestemd voorstel!

Interesse?

Heb je interesse in een dienst van Vision TC? Perfect. Neem vrijblijvend contact met ons op om alles te bespreken en een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

Over Vision TC

Vision TC is gespecialiseerd in groei en ontwikkeling van het individu en het team, persoonlijke effectiviteit en gedragsverandering, voor commerciële -, leiderschap – en communicatieve processen. Met ruim 20 jaar ervaringkennis, opleidingskunde en een psychologische achtergrond als Trainer-Coach, weten wij als geen ander wat ontwikkeling en persoonlijke groei inhoudt.

Zorg niet voor excuses, maar zorg voor resultaat. De juiste acties van vandaag zijn de resultaten van morgen!