Talentontwikkeling training

Gericht op duurzame ontwikkeling van talent

Hoe kunnen we het aanwezige talent de mogelijkheid geven om optimaal ontwikkelen. Want iedereen heeft talent, ook al is het nog geen talent?  Het gaat erom hoe je het aanwezige talent helpt verder te ontwikkelen op een positieve en toekomstgerichte manier. In deze tijd van schaarste en goed werkgeverschap willen we talent duurzaam inzetten, ontwikkelen, motiveren en behouden of juist de team samenwerking en performance versterken.

Door de analyse van Talenten, Drijfveren en Competenties maak je het inzichtelijk en krijg je een compleet beeld van de persoonlijkheid en het potentieel voor zowel werving, selectie, assessments, ontwikkeling (team en individu), training en coaching. Via de Talentenanalyse meet je objectief, in welke mate de 22 drijfveren en de 44 talenten op een persoon van toepassing zijn. Je ziet direct waar de kracht van mensen ligt en waar mensen intrinsiek door gemotiveerd zijn.

Op basis van de rapportages, de persoonlijke – of teamblauwdruk (DNA) zie je snel op welke gebieden het met name loont om ontwikkelactiviteiten te ontplooien. Zodat we het optimale rendement uit medewerkers en organisaties halen. Wat medewerkers en organisaties helpt efficiënter, zelfbewuster te werk te gaan.

Iedereen heeft talent, soms is het verborgen, maar het kan altijd ontdekt worden en helpen met wat je wil bereiken?

– Voor medewerkers en organisaties die een professionele online tool zoeken die inzicht geven in hun talenten en hun talenten willen laten ontwikkelen en willen weten hoe deze beter in te zetten!
– Diegene die zijn zelfinzicht willen verruimen; Waar sta ik nu, waar wil ik heen
– Voor wie zijn competenties en capaciteiten in kaart gebracht wil hebben
–  Voor HR of juist de manager die wil weten waar en hoe we de talenten beter en duurzaam kunnen ondersteunen
–  Voor de organisatie die inzicht wil in de sterke – en minder sterke punten van het team

– Duidelijk inzicht voor het team, individu, maar ook voor HR en de manager in de 22
verschillende persoonlijke drijfveren en 44 persoonlijke talenten. Dit inzicht helpt enorm om enerzijds de eigen motieven en voorkeursgedrag in kaart te brengen, te begrijpen en effectief in te zetten. Anderzijds hoe de organisatie het talent beter kan inzetten en ondersteunen.
– Het stimuleert, motiveert en zorgt voor een duurzame groei en ontwikkeling van talent
– Het zorgt voor een betere (zelf) bewustwording van talenten
– Het geeft aan de hand van duidelijke en uitgebreide rapportages concrete handvatten om talent verder te ontwikkelen en in te zetten, compleet met ontwikkeltips.
– Het zorgt voor tevreden medewerkers en een hoger rendement
– Meer inzicht, eenheid en continuïteit in de organisatie t.a.v. Talentontwikkeling
– Een optimaal vertrekpunt voor training en coaching

Interesse?

Wil jij ook inzicht in jouw persoonlijke talenten, drijfveren en competenties of juist als organisatie een optimaal beeld van het individu of het team voor een duurzame groei en ontwikkeling van talent? Maak een begin door te bellen of te mailen voor verdere informatie of een vrijblijvende afspraak.

Over Vision TC

Vision TC is gespecialiseerd in groei en ontwikkeling van het individu en het team, persoonlijke effectiviteit en gedragsverandering, voor commerciële -, leiderschap – en communicatieve processen. Met ruim 20 jaar ervaringkennis, opleidingskunde en een psychologische achtergrond als Trainer-Coach, weten wij als geen ander wat ontwikkeling en persoonlijke groei inhoudt.