High-potential

Maak het verschil, verleg grenzen en maak de volgende stap!

High Potential coaching is gericht op het begeleiden en ondersteunen van ambitieuze en leergierige talenten. Die meer in hun mars hebben en zich persoonlijk en gericht willen door ontwikkelen. Niet alleen bij het (Top) talent zelf behoort deze drive te liggen, maar ook bij de organisatie, zodat het talent optimaal tot ontplooiing komt, uitgedaagd en geïnspireerd wordt en het talent niet verloren gaat.

Zodat er nieuw elan en doorstroming ontstaat naar een logische vervolg stap of sleutelpositie. Als coach richt ik mij hierbij op het zelfinzicht, functionele management- en communicatievaardigheden, het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid, het vermogen tot verleggen van grenzen en verbinding voor duurzame professionele en persoonlijke ontwikkeling

Waarom High Potential coaching?

Enerzijds is het een manier om talenten binnenboord te krijgen en te behouden en anderzijds is het een vorm van goed werkgeverschap om Potentials duurzaam te ondersteunen in hun ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is coaching een uiterst effectief middel om High professionals gericht te laten groeien op een intensieve, vertrouwde, effectieve en persoonlijke manier. Dit zorgt voor meer plezier, succes en resultaat

Voor diegene die ambitie terug wil zien in resultaat. Herken je onderstaande voorbeelden, stel niet uit, maar maak een begin!

“Iedere ontwikkeling heeft namelijk een begin nodig”

– Diegene die wil doorgroeien in persoonlijke effectiviteit.
– Diegene die wil doorgroeien naar een meer verantwoordelijk – of (nieuwe) leidinggevende positie.
– Diegene die zijn potentieel ten volle wil benutten en deze in de organisatie wil inzetten
– Diegene die klaar is voor de volgende stap in zijn carrière.
– Die (nog) beter wil excelleren
– Diegene die een nieuw carrière pad wil uitzetten
– Werkgevers die talent aan boord willen krijgen en houden.              
– Diegene die zijn talenten optimaal wil inzetten en wil laten groeien in de praktijk

High Potential coaching is gericht op;

– Het verder ontwikkelen van jouw talenten, competenties en persoonlijke effectiviteit
– Het daadwerkelijk realiseren van jouw ambities naar de praktijk
– Meer uit jezelf weet te halen en optimaal weet in te zetten
– Het vergroten van je zelfinzicht en zelfreflectie
– Versterken hedendaagse management – en communicatievaardigheden, afgestemd op jouw praktijk
– Ondersteuning en nieuwe inzichten in moeilijke vraagstukken en persoonlijke dilemma’s
– Inspiratie, scherpte, motivatie, vertrouwen
– Waar nodig meer verantwoordelijkheid durft te nemen en daar te laten waar het hoort.
– Het optimaal weten te verbinden met mensen en zorgen voor synergie                                                                                                                                    – Duidelijke visie en werkwijze en deze weet te implementeren naar de praktijk

Het helpt jou om in je kracht te staan, het beste in jezelf naar boven halen, laat groeien en ontwikkelen van jouw talenten en jouw kwaliteiten effectief weet in te zetten, zodat jouw persoonlijke ambities worden gerealiseerd. Laat mij jouw helpen om jouw grenzen te verleggen en laten we samen een begin maken?

Elk coachtraject is maatwerk! Op basis van een persoonlijk gesprek, waarin we enerzijds kennismaken en anderzijds gezamenlijk exact onderzoeken wat jouw coach- ontwikkelingsvraag is.

Afhankelijk van de coachvraag en het ontwikkelingsvraagstuk bekijken we hoeveel coachsessies er nodig zijn en of er eventueel nog andere analyse instrumenten ingezet dienen te worden. Zoals een Talenten- competentie analyse, Assessment, 360° feedback.

Op basis van de coachvraag zullen:
– Concrete doelen worden opgesteld
– Reality check; zelfbeeld huidige situatie
– Options en Will; route, acties en mogelijkheden naar wat op moet leveren
– Wat vertaald wordt in een concreet actieplan en – resultaten
– Persoonlijk stappenplan worden opgesteld
– Indien van toepassing een driehoek gesprek tezamen met de leidinggevende of HR, omtrent afstemming doelen en met een tussentijdse terugkoppeling door Coachee over status en gemaakte stappen

Interesse?

Wil jij ook een begin maken om jouw ambitie te vertalen naar de praktijk, meer uit jezelf halen en doorstromen naar een logische vervolg stap? Maak een begin door te bellen of te mailen voor verdere informatie of een vrijblijvende afspraak.

Over Vision TC

Vision TC is gespecialiseerd in groei en ontwikkeling van het individu en het team, persoonlijke effectiviteit en gedragsverandering, voor commerciële -, leiderschap – en communicatieve processen. Met ruim 20 jaar ervaringkennis, opleidingskunde en een psychologische achtergrond als Trainer-Coach, weten wij als geen ander wat ontwikkeling en persoonlijke groei inhoudt.