Samen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei

Uit onderzoek is gebleken dat Training en Coaching een uiterst belangrijk motivatie instrument is om de gewenste verandering en of doelen te realiseren. Tevens draagt Training en Coaching wezenlijk bij in de ondersteuning, uitdaging en in de groei en ontwikkeling als persoon, team en als organisatie. Met ruim 20 jaar ervaring als Trainer/coach is VisionTC hierbij het fundament en de toegevoegde waarde, met reeds bewezen succesvolle formats, werkwijze en prikkels om een optimaal rendement te realiseren.  

Vision Training

De op maat afgestemde, pragmatische, interactieve trainingen van VisionTC zorgen voor de gewenste ontwikkeling en persoonlijke groei van zowel het individu als de organisatie.

Vision Coaching

Een krachtig instrument om de persoonlijke effectiviteit van zowel het individu als het team te versterken, wat in deze tijd niet meer weg te denken is. Samen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei.

Mag een training leuk zijn en moet het een doel hebben? Wij geloven van wel. Plezier en een helder doel zijn belangrijke instrumenten voor “Succes naar meer Succes”. Belangrijke instrumenten welke zorgen voor tevredenheid, betrokkenheid, motivatie, kennis (deling), versterking samenwerking, behoud van medewerkers en voor een maximaal rendement. Door onze ruime ervaring, kennis, enthousiasme, eigentijdse en praktische invulling weten wij het individu, het team en de organisatie te inspireren en te bewegen.

1. Trainen is waarderen en inspireren van mensen
2. Trainen is stimuleren en versterkten van de ontwikkeling en groei van het individu en het team
3. Trainen is meer kennis en nieuwe inzichten op doen
4. Trainen is zorgen voor een directe toepassing en effect in de praktijk
5. Trainen is helpen beter in te spelen op de actualiteiten
6. Trainen is zorgen voor doorgroei en behoud van medewerkers
7. Trainen is maatwerk

Je behaalt sneller je doelen, het leerproces krijgt verdieping, je doet nieuwe inzichten op, je word je bewuster van je eigen
valkuilen en je ontwikkelt specifieke skills waar je de rest van je leven profijt van hebt. Vision coaches bieden een uiterst professionele vorm van begeleiding, waarbij de coach als gelijkwaardige partner ondersteunt bij het behalen van de “gekozen doelen en gewenste groei”.

Coaching is bedoeld voor persoonlijke groei en ontwikkeling voor zowel:
Professionals op het werk, individueel of in teamverband. Die weten dat aan
jezelf werken verrijkend is, zowel voor jezelf, de organisatie als voor je
omgeving.
Privé, voor die persoonlijk momenten in het leven, wanneer je niet lekker in je
vel zit, vastloopt, burn-out klachten door stress of druk, angst, somber of
lusteloosheid ervaart.

Elk vraagstuk is uniek en vraagt om een specifieke aanpak, met een helder plan van aanpak, welke wij op basis van een grondig vooronderzoek gezamenlijk bepalen. Vanuit onze opgebouwde ervaring, expertise en de gezamenlijke grondige analyse dragen wij de oplossingen aan naar een duurzame, praktische, interactieve, kwalitatieve en doelgerichte invulling die U, uw business en uw mensen laat excelleren en daadwerkelijk laat beklijven naar de praktijk. Klik hier voor meer informatie

Succes is maakbaar:  “Verander de input dan verandert ook de output”

Wat VisionTC onderscheidt, is onze persoonlijke benadering, onze betrokkenheid, de drive en de begeleiding om het individu en/of het team te helpen groeien en te ontwikkelen. En natuurlijk ons enthousiasme en het geloof in trainingen, coaching en advies waar we trots op zijn. Een aanpak die zorgt voor een duurzame (gedrag)verandering en groei die breed wordt gedragen. Dit gecombineerd met mijn achtergrond en de fascinatie voor de mens en het doel, levert duurzaam resultaat.

Wat vinden de opdrachtgevers van Vision TC?

Ik ben zeer tevreden over de praktijkgerichte inhoud van de trainingsprogramma's, de samenwerking, de organisatie en de presentatie van de training waarbij de zelfreflectie steeds weer naar voren komt. Gestructureerd, goed voorbereid, inlevend en deskundig.

Jouke Annema, Blygold

Ik ben zeer te spreken over de ontwikkeling die we afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Elk jaar bepalen we gezamenlijk de uitgangspunten en doelstellingen. Dit "free format" werkt voor mij prima! Frank is voor mij een toegevoegde waarde door zijn luisterend oor, analytisch vermogen, niet oordelend, maar juist uitdagend.

Maarten Rensink, Directeur Bam Bouw en Techniek

Wat een mooie ervaring! We zijn begonnen met het maken van een plan van aanpak. Gezamenlijk doelen stellen, doorpakken en grenzen verleggen. Mede doordat Frank zich verdiept in onze business, kritisch is en goede feedback geeft, hebben we snel stappen kunnen maken.

Timo van Rosmalen, Heijmans