Vision Training

Ieder mens is uniek, iedere organisatie is uniek, daarom is iedere training van ons uniek. De op maat afgestemde, pragmatische, interactieve trainingen van VisionTC zorgen voor de gewenste duurzame ontwikkeling en persoonlijke groei van zowel het individu, het team als de organisatie. 

Hoe doen wij dit?

  • – Door het geven van nieuwe inzichten en deze laten aansluiten en – toepassen met praktijk casussen
  • – Te zorgen voor uitdaging, energie, plezier en succes, waardoor grenzen eerder worden verlegd en de motivatie en het rendement worden        vergroot om het beste uit jezelf te halen
  • – Interactieve trainingssessies afgestemd op vaardigheden en gedrag, gekoppeld aan gezamenlijke doelen, workshops en trainingsmethodieken die zorgen voor grensverlegging en talenten verder laat ontwikkelen
  • – Gekoppeld aan een persoonlijk stappenplan, leer – en focuspunten, inzage eigen gedrag en kwaliteiten, individuele coaching, tussentijdse intervisie en koppeling aan een interne coach.
  • – Zoals in de Topsport: oefenen, beleven, herhalen en afstemmen op de praktijk, zodat de juiste vaardigheden en houding in de wedstrijd succesvol worden toegepast.
  • – Een ijzersterke methodiek die zorgt voor een duurzaam resultaat.

Wat is onze werkwijze?

Wij kijken gezamenlijk kritisch naar de huidige invulling, gedrag, vaardigheden, doelen en cultuur. Aan de hand van de gesprekken met U en de deelnemers bepalen wij het juiste training format. Dat u en de deelnemers daadwerkelijk helpt de doelen en ambities om te zetten naar duurzaam resultaat. Onze trainingen zijn helder, uitdagend, grensverleggend en gebaseerd op learning by doing, door het aanreiken van nieuwe inzichten, een heldere werkbare structuur en vaardigheden met praktische tools die optimaal beklijven in de praktijk. Een ijzersterke methodiek die volledig afgestemd is op uw praktijk!

Onze trainingen

Leiderschap training

Mensen maken het verschil, zeker als het gaat om leiderschap.  Wordt ook een succesvol leider met onze leiderschap training.

Sales training

Ontwikkel en realiseer jouw commerciële dromen. Wordt ook een proactieve en resultaatgerichte verkoper.

Communicatie training

Mensen doen zaken met mensen. Communicatievaardigheden (juiste), oh zo belangrijk. dat maakt jou/het bedrijf succesvol.

Talentontwikkeling training

Gericht op duurzame ontwikkeling van talent. Iedereen heeft Talent? Ontwikkel en Leer jouw talent optimaal  in te zetten.

Learning by doing:
Als je het mij vertelt dan vergeet ik het.
Als je het mij laat zien dan onthoud ik het.
Als je mij laat ervaren en beleven dan gebruik ik het!

Wat vinden de opdrachtgevers van Vision TC?

Frank is een plezierige, scherpe en professionele coach. Na een ontspannen intake weet hij een persoonlijke route uit te stippelen die op basis van een bewezen techniek leidt richting een blijvende aanpassing / verbetering van individuen, groepen en afdelingen.

Frank A.M. Jansen, Manager BAM

Ons gezamenlijke plan van aanpak m.b.t. de trainingsonderwerpen en het werken met kleine groepen was goed. Ook de manager zelf moest investeren, d.m.v. coaching. Wat een positieve bijgedragen had voor zowel medewerkers als manager. Ik heb bij alle kandidaten groei gezien. Dit heeft geleid tot een betere samenwerking onderling en naar de organisatie. Het contact met Frank is open, hij blijft positief duwen en geeft een goede profielschets van de deelnemers.

Ruud Knippels, Manager Wuppermann Staal Nederland

Frank is een vriendelijke persoon om mee in contact te zijn, hij begrijpt waar je als organisatie met training en coaching naar toe wilt. Tijdens het brainstormen kan hij je enthousiast maken, vraagt goed door, weet de knelpunten goed te benoemen en aan te pakken. Hij is verder veelzijdig, integer, flexibel, open-minded en doortastend!

Jennifer Strijder, Exolum